Martina Dvořáková

Jmenuji se Martina Dvořáková, jsem certifikovaná masérka a mojí specializací je vědomá péče o tělo, se speciální orientací na omlazení obličeje.  Obličej a hlava jsou při celkové péči velmi důležité a přitom často opomíjené. Navíc v oblasti hlavy, šíje a obličeje se často hromadí velké napětí. U klientů vidím, jak při vědomém doteku u nich dochází k uvolnění a relaxaci na hluboké úrovni. Masáž má příznivý vliv také na psychiku a velmi často se doporučuje i když někdo prochází stresovým obdobím. Pozoruji, jak spojení  doteků a účinných metod, po sléze, působí na klienty. A to je důvod, proč jsem si tyto masáže tak oblíbila. Ke každému klientovi přistupuji s úctou k jeho tělu a k jeho osobnímu příběhu. Mohu se tak věnovat tomu, co mi dává hluboký smysl a naplnění a je zároveň příjemné a prospěšné pro ostatní.  

Všechny zmiňované masáže a to jak Manuální lifitingová masáž obličeje, Manuální lymfatická masáž obličeje, Manuální lymfatická masáž těla i Indická masáž hlavy, jsou hluboce relaxační a velmi účinné.

Dopřejte si péči a tělo.

Dělám vše pro to, abyste se cítili skvěle.


Objednávejte se na:

gsm: +420 776 833 887

e-mail: martinadvorakova209@seznam.cz

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube