RODINNÉ SYSTEMICKÉ KONSTELACE

Rodinné systemické konstelace – Objevte skryté vzorce ve vašich vztazích


Rodinné systemické konstelace jsou silná terapeutická metoda, která vám pomůže odhalit a pochopit skryté dynamiky a vzorce v rodinném systému a ve vašich rodinných vztazích. Tento přístup vám umožní nahlédnout do rodinného systému z nové perspektivy a nalézt řešení situací, které ovlivňují váš život a vztahy.




Co jsou rodinné systemické konstelace?


Rodinné systemické konstelace jsou terapeutickou metodou, kterou vytvořil německý psychoterapeut Bert Hellinger. Tato metoda vychází z myšlenky, že mnohé naše potíže, ať už v osobních nebo pracovních vztazích, mohou mít své kořeny v nevědomých loajalitách, nevyřešených konfliktech nebo traumatických událostech z minulosti rodiny některých generacích. Konstelace umožňují nahlédnout na tyto dynamiky a pracovat s nimi tak, aby mohlo dojít k uzdravení a harmonizaci rodinného systému.




Jak konstelace fungují?


Během konstelace jsou potíže, které chcete řešit, postaveny do symbolické podoby pomocí zástupců nebo objektů, které reprezentují členy rodiny nebo jiné významné prvky systému. Tento proces odhaluje skryté vztahy a dynamiky, které mohou být příčinou problémů, jako jsou napětí ve vztazích, pocity viny, strachy nebo opakující se vzorce chování.




Výhody rodinných konstelací


Hluboké porozumění: 

Konstelace vám umožní získat vhled do nevědomých dynamik, které ovlivňují vaše vztahy a životní situace.


Řešení rodinných konfliktů: 

Pomáhají uvolnit napětí a nalézt nové způsoby, jak přistupovat k problémům v rodině.


Osobní růst a uvolnění: 

Konstelace podporují osobní rozvoj tím, že vám pomáhají zpracovat a uvolnit negativní vlivy minulosti.




Co můžete očekávat?


Během sezení budete pracovat v bezpečném a podporujícím prostředí. Terapeut vám pomůže zformulovat otázku nebo problém, který chcete řešit, a poté vytvoříme konstelaci, která vám umožní nahlédnout na tento problém z nové perspektivy. Celý proces je veden s respektem a empatií k vám a vaší rodině.




Pro koho jsou rodinné konstelace vhodné?


Rodinné systemické konstelace jsou vhodné pro každého, kdo chce lépe porozumět svým rodinným vztahům, vyřešit dlouhodobé konflikty, zlepšit vztahy s rodiči, dětmi nebo partnery, nebo pro ty, kteří cítí, že jejich život je ovlivněn něčím, co není snadno pochopitelné nebo řešitelné tradičními metodami.




Jak začít?


Pokud máte zájem o rodinné systemické konstelace nebo byste chtěli zjistit více o tom, jak mohou pomoci právě vám, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo konzultaci. Jsme tu, abychom vás podpořili na vaší cestě k lepším vztahům a větší harmonii v životě.


Daniela Anna Andělová

mobil: 608212728


Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube