HYPNÓZA

Hypnóza - Cesta k hlubokému uzdravení a osobnímu rozvoji


Hypnóza je účinná terapeutická metoda, která vám může pomoci dosáhnout hlubokého uvolnění, překonat osobní překážky a rozvinout skrytý potenciál. V rámci hypnózy využíváme přirozený stav změněného vědomí, který vám umožní získat přístup k podvědomým procesům, jež ovlivňují vaše myšlenky, emoce a chování.



Co je hypnóza?


Hypnóza je stav hluboké relaxace a soustředění, během kterého je vaše mysl otevřená pozitivním změnám a novým způsobům myšlení. I když je hypnóza často spojována se změněnými stavy vědomí, zůstáváte během celého procesu plně při vědomí a máte kontrolu nad tím, co se děje.




Jak hypnóza funguje?


Během hypnózy vás terapeut provede sérií technik, které vám pomohou dosáhnout stavu hlubokého uvolnění. V tomto stavu je vaše mysl přístupná pozitivním sugescím a novým vzorcům myšlení, které mohou vést k trvalým změnám ve vašem životě. Hypnóza může být účinná při řešení různých problémů, jako jsou:


Úzkosti a stres: Hypnóza může pomoci snížit úzkost a stres, a přinést větší klid do vašeho života.


Závislosti: Pomáhá při odstraňování škodlivých návyků a závislostí, jako je kouření, přejídání nebo alkoholismus.


Fobie a obavy: Hypnóza může pomoci překonat iracionální strachy a fobie.


Sebevědomí a osobní růst: Podporuje rozvoj sebevědomí, zlepšení osobních vztahů a dosahování životních cílů.




Výhody hypnózy


Bezpečnost a pohodlí: Hypnóza je neinvazivní a bezpečná metoda, která probíhá v klidném a podpůrném prostředí.


Rychlé výsledky: Mnoho klientů pociťuje pozitivní změny již po několika sezeních.


Široké využití: Hypnóza je flexibilní nástroj, který lze přizpůsobit různým problémům a cílům.




Co můžete očekávat?


V rámci hypnózy budete jemně vedeni do stavu hluboké relaxace, kde budete moci prozkoumat a zpracovat své podvědomé myšlenky a emoce. Každé sezení je individuálně přizpůsobeno vašim potřebám a cílům, a terapeut vás provede celým procesem s ohledem na vaše pohodlí a bezpečí.


Hypnóza není o ztrátě kontroly – je to o získání lepší kontroly nad svým životem a dosažení pozitivních změn, které jste si vždy přáli. Pokud jste připraveni otevřít dveře ke změně, hypnóza může být klíčem, který hledáte.




Jak začít?


Pokud vás zajímá, jak může hypnóza pomoci právě vám, neváhejte mne kontaktovat pro více informací nebo pro rezervaci konzultace. 


Daniela Anna Andělová
gsm: 608212728

Novinky

15.03.2024

Článek Alchymie ženské esence

ALCHYMIE ŽENSKÉ ESENCE, TAJEMSTVÍ, JAK BÝT ŽENOU. O vztazích mezi muži a ženami bylo už řečeno a napsáno mnoho. Co je vlastně Tajemství, jak být ženou? A existuje také tajemství, jak být mužem?, na to se mě často ptají ženy, které na sobě pracují a tím zároveň pracují na vztahu se svým mužem.

17.02.2020

Amorův šíp, knihu objednávejte na:

Řád jako základ milostného života: Má toto pojetí ještě vůbec nějaké opodstatnění po sexuální revoluci šedesátých let minulého století?
Wilfried Nelles je toho názoru, že je základem každé vazby mezi dospělými lidmi. Bez ochoty vytvářet vazbu neumožňuje vztah žádný růst - ani v dobrých, ani špatných časech.

Rychlý kontakt

gsm

+420 608 212 728

e-mail

angels-studio@email.cz
angels-studio@seznam.cz

facebook youtube